0512 78 58 87 info@jkd.nl

Over JKD

Dit is mijn verhaal

Chris zit al jaren in vak en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche. “Ik geloof in een betaalbare kwaliteit droomkeuken voor iedereen. Mijn uitdaging is klantwensen juist te vertalen en duidelijke keuzemogelijkheden te bieden, zodat ongeacht welke stijl, leefsituatie of budget de klant ook heeft, die keuken ontstaat die voor de klant op alle fronten juist is. Kortom een keuken die past. Of de keuken nu klein, groot, modern of meer klassiek is gewenst, we leveren maatwerk en bedenken oplossingen waar de klant blij van wordt en wij dus ook. Tevreden klanten vinden we ontzettend belangrijk. Kwaliteit door vakmanschap, eerlijkheid en klantgerichtheid zijn onze kernwaarden. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak en gaat er toch eens iets mis dan lossen we dat op. Een keuken of kast van JKD staat voor kwaliteit met een eerlijke en betaalbare prijs.”

Hard werken en met passie je droom volgen dat is ook iets wat Chris zijn zoons Jesse en Kevin wil meegeven. En dat dit misschien betekent dat zij hem later kunnen opvolgen als ze die keus zouden maken, dat zou natuurlijk prachtig zijn. De naam is er in ieder geval klaar voor (Jesse Kevin Damstra).

JKD werkt met hoogwaardige plaatmaterialen, die in eigen fabriek op maat worden gemaakt, afgewerkt en en vervolgens verwerkt tot eindproduct als keuken, kast of anders. Een JKD-keuken wordt compleet geleverd, dus inclusief de gewenste inbouwapparatuur. We werken met kunststof, diverse plaatmateriaal, natuursteen en massief hout. Vakkundige monteurs verzorgen de montage van uw nieuwe keuken.

Wil jij ook eerlijk en betrouwbaar advies? Dan ben je bij JKD aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee.

Chris Damstra

Onze werkplaats

JKD heeft eerst een supermooie keuken voor ons gemaakt en nu een mooi bar blad met spoelbak gemaakt en geplaatst. Het ziet er weer supermooi uit. Top bedrijf!

Enno de Vries

JKD NIEUWS

JKD en duurzaamheid

Milieu en duurzaamheid Wij willen verantwoordelijkheid nemen voor de effecten van onze activiteiten op milieu en mens. Bewuste keuzes horen daarbij om een goede balans hierin te bereiken. In februari hebben wij daarom zonnepanelen laten plaatsen en zijn wij vorig...

Elektrisch koken

Inductie en Keramisch Omdat er over 30 jaar in principe niet meer mag worden gekookt op gas worden keukens steeds meer met elektrische kookplaat geleverd. Daarbij kun je kiezen uit twee soorten. Inductie en Keramisch. We zetten het even voor je op een rij. Inductie De...

Werkbladen

Composiet of Terrazo   Welk werkblad kies je voor jouw keuken? We zetten er twee voor je op een rij. Composiet Dit is een geperst stenen blad dat voor het grootste deel uit graniet of kwarts bestaat, vermengd met glas, spiegelstukjes en kleurpigmenten en wat...

Keukenkranen

Ruime keuze uit kranen Bij JKD heb je een ruime keuze uit keukenkranen. Ga je voor een spectaculaire kleur zoals goud of stoer zwart? Behalve koud en warm water kun je ook kiezen voor een kraan die kokend water geeft zodat je snel een kopje thee kunt maken.

Dat wat begint met een idee, wordt in nauwe samenwerking met de klant vertaald naar een 3D-ontwerp en voorzien van een duidelijk gespecificeerde prijsopgave. Of het nu een compacte keuken, een riante complete keuken, of keukenrenovatie betreft, JKD levert een keuken die past.