0512 78 58 87 info@jkd.nl

Onze Werkwijze

Maatwerk keuken en kasten is onze specialiteit. Van ontwerp tot fabricage verzorgen wij.Voor elke smaak en budget. Ingewikkeld? Niet met onze werkwijze. Volg ons stappenplan.

Dromen

Het begint met heerlijk wegdromen bij de gedachte aan het perfecte interieur, je thuis. Samen koken, geurende gerechten, met familie en vrienden uitgebreid tafelen. Je kleding perfect opgeborgen in de slaapkamer, een prachtige kast voor de vakantiefoto’s in de woonkamer en extra opbergruimte onder de trap. Hou deze gedachten vast.

Ontwerpen

Aan tafel in onze showroom horen we graag jouw interieurdromen. Na een oriënterend gesprek vertalen we jouw wensen in een op maat gemaakt 3-D ontwerp. De vele monstermaterialen in de showroom geven daarbij kleur en structuur en maken het ontwerp tastbaar. We denken graag met je mee en bespreken de opties en mogelijkheden voor de juiste keuze.

Offerte

Bij het ontwerp geven we een heldere en gespecificeerde prijsopgave. Geheel vrijblijvend. Duidelijk, transparant en zonder verrassingen.

Toch nog iets aanpassen? Geen probleem. Pas als je zeker bent, geef je opdracht en plannen we een leverdatum in.

Realisatie

Dan is het zover, de realisatie van je droom door onze vakmensen. We nemen voor de aflevering weer contact op om de exacte datum en het tijdstip te bevestigen. We zorgen voor de levering en plaatsing. Zelf de plaatsing doen? Ook dat is mogelijk. Maatwerk op ieder vlak.

Chris Damstra

Onze werkplaats

JKD heeft eerst een supermooie keuken voor ons gemaakt en nu een mooi bar blad met spoelbak gemaakt en geplaatst. Het ziet er weer supermooi uit. Top bedrijf!

Enno de Vries

JKD NIEUWS

JKD en duurzaamheid

Milieu en duurzaamheid Wij willen verantwoordelijkheid nemen voor de effecten van onze activiteiten op milieu en mens. Bewuste keuzes horen daarbij om een goede balans hierin te bereiken. In februari hebben wij daarom zonnepanelen laten plaatsen en zijn wij vorig...

Elektrisch koken

Inductie en Keramisch Omdat er over 30 jaar in principe niet meer mag worden gekookt op gas worden keukens steeds meer met elektrische kookplaat geleverd. Daarbij kun je kiezen uit twee soorten. Inductie en Keramisch. We zetten het even voor je op een rij. Inductie De...

Werkbladen

Composiet of Terrazo   Welk werkblad kies je voor jouw keuken? We zetten er twee voor je op een rij. Composiet Dit is een geperst stenen blad dat voor het grootste deel uit graniet of kwarts bestaat, vermengd met glas, spiegelstukjes en kleurpigmenten en wat...

Keukenkranen

Ruime keuze uit kranen Bij JKD heb je een ruime keuze uit keukenkranen. Ga je voor een spectaculaire kleur zoals goud of stoer zwart? Behalve koud en warm water kun je ook kiezen voor een kraan die kokend water geeft zodat je snel een kopje thee kunt maken.

Dat wat begint met een idee, wordt in nauwe samenwerking met de klant vertaald naar een 3D-ontwerp en voorzien van een duidelijk gespecificeerde prijsopgave. Of het nu een compacte keuken, een riante complete keuken, of keukenrenovatie betreft, JKD levert een keuken die past.